Coș produse

 x 
Coş gol

Garanție

 Conditiile de garantie se acorda în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Toate produsele beneficiaza de garantie 12 luni de la data comercializarii cu obligatia ca toate operatiunile de montare sa fie efectuate de personal calificat si exploatarea acestora sa fie in concordanta cu specificatiile producatorului.

Toate produsele se livreaza sigilate si sunt insotite de certificatul de garantie si se supun legilor in vigoare.

Atentie: ruperea sau deteriorarea sigiliului duce la pierderea garantiei!!!

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Daca produsul achizitionat nu corespunde exigentelor dumneavoastra din punct de vedere tehnic, estetic sau calitativ, acesta se poate returna fara intrebari si fara costuri suplimentare in urmatoarele conditii:

-  Produsul trebuie returnat in maxim 15 zile de la achizitionarea acestuia.

-  Produsul trebuie returnat in ambalajul original insotit de factura si certificatul.

-  Produsul trebuie returnat impreuna cu toate celelalte accesorii care l-au insotit la livrare.

-  Nu este permisa dezansamblarea piesei.

-  Produsul trebuie sa fie in stare perfecta optica (fara stersaturi, zgarieturi, etc.)

-  Costul transportului este suportat de Client.

-  In cazul in care se opteaza pentru returnarea contravalorii produsului, suma se va transfera in contul dvs bancar in termen de maxim 15 zile de la receptia returului

In cazul defectarii produselor achizitionate aflate in perioada de garantie termenul de solutionare este de 30 de zile. Garantia se prelungeste cu termenul cat produsul se afla in custodia vanzatorului.

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului Brenet.ro sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate. Perioada de garanție a produselor este specificată pe pagina de prezentare a ficărui produs în parte.

Certificatele de garanție sunt emise de producător, garanția fiind asigurată prin rețeaua proprie a producătorului, fie sunt emise de către Brenet. În cazul certificatelor de garanție emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat de producător în certificat. Centrele autorizate de producător vor prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției.

 

 

Pentru orice probleme de service sau garanție, vă rugăm să ne contactați la:

Email:    Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.     

Telefon:  0367 411 421

Căutare produs

Parteneri